Bedankt

Bedankt

Dit project was natuurlijk niet mogelijk geweest zonder de enthousiaste inzet van al onze muzikanten. Zij zijn zeer betrokken, flexibel en professioneel.

Er zijn meer mensen die ons hebben geholpen en die ons nog steeds bijstaan die we hier graag noemen. We zijn de medewerkers van Project Icarus veel dank verschuldigd omdat ook zij belangeloos hun medewerking hebben aangeboden. Zij hebben deze website in korte tijd voor ons gebouwd. Onze complimenten voor de snelheid waarmee ze werken en hun vaardigheid in het vertalen van onze wensen naar de look and feel van de website. Met speciale dank aan Liesbeth Baudoin voor de prettige samenwerking en haar geduld met ons ongeduld.

We bedanken alle contactpersonen van de locaties waar we optredens hebben verzorgd. Naast het bijzondere werk wat zij verrichten ontvangen ze de muzikanten altijd zeer hartelijk. Ze zorgen voor een prettige sfeer en betrekken de bewoners bij de optredens. Wij hebben veel respect voor hun positiviteit in deze moeilijke periode.

Tenslotte bedanken wij Hetty Buist van Indebuurt033 voor het samenbrengen van ons, maar ook het mee blijven denken. Annemieke van Rosmalen voor het verrichten van hand- en spandiensten. Anouk Greven voor haar oorspronkelijke ontwerp van het logo. En iedereen die helpt door onze berichten op sociale media te delen waardoor nieuwe artiesten en locaties zich blijven aanmelden. Al deze mensen zijn zeer waardevol voor ons en geven ons energie om hiermee door te gaan!

Powered by Project Icarus