Pauline en Sanne

Pauline en Sanne

Wat leuk dat je benieuwd naar mij bent!

Mijn naam is Pauline Willems en ik woon al meer dan 20 jaar in Amersfoort, op een mooie plek en in een heerlijk huis in het Leusderkwartier. Samen met mijn man en regelmatig ook met onze twee studerende dochters. Gastvrijheid zit in mijn Limburgse genen en van daaruit benader ik mensen. In mijn werk betekent dit dat ik organisaties op verschillende manieren help met het vergroten van het welkomstgevoel. Daar heb ik meer dan 20 jaar ervaring mee in facility- en hospitalitymanagement: in de rol van (facilitair) projectmanager, leidinggevende, adviseur gastvrijheid en trainer. Ik krijg energie van initiëren, organiseren, mensen op de juiste plek in de organisatie tot bloei laten komen, mensen verbinden en enthousiasmeren.

En toen was er opeens een Corona-uitbraak en belandden we met zijn allen in een gezondheidscrisis. Ik hoorde wat de Corona-uitbraak teweeg zou kunnen brengen: meer eenzaamheid onder kwetsbare mensen. Meteen bedacht ik dat ik mijn kwaliteiten wilde inzetten om de eenzaamheid te verkleinen. Aangezien ik blij word van muziek en zelf ook graag zing, kwam al snel het idee van Co-muziek in mij op. Via Hetty Buist van Indebuurt033 kwam ik in contact met Sanne de Jonge. Zij bleek hetzelfde idee te hebben. Plus een hartstikke aardige buurtgenote te zijn met ook veel kennis van zaken omtrent organiseren. Met haar werk ik nu met veel plezier samen in dit project en samen lukt het ons om mooie matches te maken! Hopelijk kunnen we dat nog lang samen blijven doen.

Wil je verder met mij kennis maken omdat we mogelijk zakelijk wat voor elkaar zouden kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met mij op via mail of het contactformulier.

Mijn naam is Sanne de Jonge. Mijn leven begon in Den Haag. Gaandeweg ben ik steeds verder ”de goede kant opgeschoven” en nu woon ik al zo’n 25 jaar in het sfeervolle Amersfoort. Na de studies agogisch werk, docent drama en drama schrijven, werkte ik bij een impresariaat voor o.a. opera en ballet. Vervolgens werd ik supervisor bij een bureau voor theatertickets. En tenslotte heb ik ruim 10 jaar met bijzonder veel plezier als teamleider gewerkt bij een reisbureau gespecialiseerd in treinreizen. Nu geef ik als vrijwilliger taalles aan anderstaligen. Ik bezoek graag musea, werk aan stambomen, schrijf op www.dorpsplein.net en reis binnen Nederland. Ik noem dat ”tielen”, toerist in eigen land.

Mijn vader heeft lange tijd muziek gemaakt in verzorgingshuizen. Tot hij ziek werd en zelf in een zorginstelling woonde. Als ik op bezoek was probeerde ik een liedje voor hem te spelen op zijn keyboard. Zijn ogen lichtten op. Hij had weinig woorden meer, maar de muziek sprak vóór hem. Toen de corona ons land in kwam en mijn bezigheden stil kwamen te liggen kreeg ik heel sterk de behoefte iets te doen.

En zo is Co-muziek ontstaan. Ik leerde Pauline kennen, en het is zo leuk om dit samen met haar te doen. Haar enthousiasme, positiviteit, humor en daadkracht is erg aanstekelijk. Ik probeer optredens ook zelf, op veilige afstand, te bezoeken. Het is ontroerend en zeer waardevol om te zien hoe verzorgers en bewoners genieten en ontspannen. Dat ze meezingen, tranen in hun ogen krijgen, even niet bezig zijn met dat wat ze nu moeten missen. We kunnen elkaar in deze tijd niet vastpakken maar de muziek omhelst ons.

Powered by Project Icarus