Project Icarus

Project Icarus

Via één van onze contactpersonen is Co-muziek de samenwerking aangegaan met de mensen achter Project Icarus. We vinden het geweldig dat ze ons belangeloos bij de bouw van deze websitehebben geholpen. Hieronder meer informatie over Project Icarus.

Wie zijn wij?

Stichting Project Icarus is een educatieve dagbesteding in de ICT voor jongvolwassenen met een beperking. In een ongedwongen en levendige sfeer kan je hier leren, werken en plezier maken. Als groep werken we aan websites.

All-in website pakket

Duidelijk, goed en snel. Zo onderneem je zelf en dat verwacht je ook van anderen. Precies wat Project Icarus je biedt: je eigen mobiel vriendelijke website snel en veilig online. Een websitedesign dat perfect is op mobiel en tablet, opvallend goed vindbaar en makkelijk zelf te onderhouden.

  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Gemakkelijk CMS waarmee je 24/7 aanpassingen kan doen
  • AVG / Privacy ready
  • SEO: Analytics aanmaken en aanmelden bij Google

Onderhoud van uw website

Nadat de website is gerealiseerd, moet de site worden onderhouden. Dit is nodig, om de site snel te houden, maar ook veilig. Regelmatig verschijnen er nieuwe updates van WordPress en van verschillende plugins. Icarus zorgt voor een gecontroleerde update, waardoor u de zekerheid heeft dat uw website blijft werken, niet traag wordt en veilig blijft. Ook als er tussen de onderhoudsbeurten door problemen ontstaan met de website, staan wij voor u klaar.

Hosting

Heeft u uw website bij ons laten maken? Wij kunnen hem ook voor u hosten! Wij hebben onze eigen server van waarop wij uw website kunnen plaatsen. Dat is makkelijker voor u, en tegen een gunstig tarief!

Meer informatie vind u op onze website of mail naar zeist@project-icarus.nl

Powered by Project Icarus